Hem / Passepartout / Tillskuren Passepartout

Tillskuren Passepartout

Vi på rambutiken.se är experter på ram och passepartouter och har därför gjort det enkelt för er att beställa en passepartout i ditt egna mått. En passepartout är en syrafri kartong som skyddar din bild från att ligga direkt emot glaset samt att den ger mer fokus till ditt motiv. Har du en bild i ett udda mått så är det perfekt att måttbeställa en passepartout så att din bild passar i en ram som är en storlek större. 

Vi skär till era passepartouter efter era önskemål. I dagsläget kan man få en tillskuren passepartout upp till storleken 100cm som störst. Behöver du en större passepartout eller ett annat specialmått. Ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi er.

Tillskuren Passepartout

Vi har gjort det enkelt för dig som söker en måttanpassad eller tillskuren passepartout att hitta rätt.
Välj ditt yttermått (samma mått du har på din ram), samt innermått och välj vilken färg du önskar på din passepartout. Vi skär till era passepartouter efter era önskemål. I dagsläget kan man få en tillskuren passepartout upp till storleken 100cm som störst. Behöver du en större passepartout eller ett annat specialmått. Ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi er.

En passepartout [pasparˈtuː] är kort och gott en syrafri kartong som ligger ovanpå bilden som ramas in för att skydda motivet från att ligga direkt mot glaset. Ramdesign.se har lång erfarenhet av olika inramningar och passepartouter av olika typer. Vi jobbar endast med 100% syrafria passepartouter för att kunna garantera en lång åldersbeständighet på det som ramas in.

Passepartouter är det perfekt för dig som vill göra inramningen lite extra. Passar utmärkt för de bilder som fångat de speciella ögonblicken, såsom bröllopsbilder, skolfoton, familjefoton. 

Alla passepartouter i vårt sortiment är PH-neutrala samt syrafria, vilket betyder att den höga kvalitén på våra passepartout garanterar att era bilder inte kan skadas. Vi erbjuder endast det bästa på marknaden och kan med stor säkerhet säga att när ni bestäler passepartouter från ramdesign.se blir ni aldrig besvikna.

 

EXEMPEL PÅ BSTÄLLNING

Ramen är 50x70cm
Er bild är 40x60cm
Ert hålmått ska vara 39x59cm. Dvs en centimeter mindre än er bild.
Behöver ni mer hjälp?

Ring vår kundtjänst 08-370550

 

ÅNGERRÄTT GÄLLER EJ

Då alla måttbeställda passepartouter tillverkas när du gör din beställning så gäller inte ångerrätten. Genom att passepartoun får helt unika mått kan vi inte sälja den vidare vid ev. retur.


Stäng