Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (69:-)
  • Snabb leverans
  • Enkel betalning med Klarna
Hem / Ramar / STORLEKAR

STORLEKAR

Rambutiken.se är en av Sveriges största ramproducent. Vi har ramar i standardstorlekar från 7x7cm och upp till 70x100cm vilket är det största standardmåttet. Vi kan givetvis tillverka och måttanpassa ramar i exakta och udda mått.

Vi hjälper er gärna med storlekar, format och dylikt. Klicka på chattbubblan nere i högra hörnet på din skärmenhet. Vi svarar direkt.

40 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Ram Basic Vit
från 49 kr
Ram Home Svart
från 59 kr
Ram Basic Guld
från 49 kr

Ram Old Guld
från 79 kr
Ram Home Vit
från 59 kr

Ram Old Silver
från 79 kr
Ram Home Guld
från 59 kr
Ram Basic Brun
från 69 kr
Ram Old Svart
från 79 kr

Ram Home Brun
från 59 kr
Ram Old Vit
från 79 kr
Ram Delux Svart
från 119 kr

Ram Basic Ek
från 69 kr
Ram Delux Vit
från 119 kr

Ram Big Ek
från 79 kr

Ram Barock Vit
från 59 kr

Ram Jazz brun
från 49 kr

Ram Lux Svart
från 79 kr
Ram - Oval Vit
från 79 kr
Ram Lux Vit
från 79 kr

Ram Lux Brun
från 79 kr
Ram Elegant vit
från 389 kr

Tavelramar – Ramar - Fotoramar

Hos rambutiken.se hittar du ramar från storleken 6x7cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Vi erbjuder dessutom passepartouter i olika färger som du kan köpa till dina fotoramar för att få en fin inramning av dina posters. Våra ramar finns i olika färger, material och utföranden allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta din storlek och dina tillbehör.

Rambutiken.se jobbar endast med ramar av hög kvalité därför har vi nästan uteslutande valt att jobba med närproducerat. Alla våra träramar är tillverkade i Sverige på nordisk fingerskarvad furu. Våra tavelramar finns i trä, EK, valnöt, komposit och aluminium.

Till skillnad från andra nätbutiker kan du även på rambutiken.se köpa måttanpassade ramar i dina exakta mått som annars kan vara svåra att hitta. Köp en snygg måttanpassad ram i ditt exakta mått snabbt, smidigt & enkelt direkt online. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.
Alla ramar från rambutiken.se levereras med riktigt glas som även är kallat float glas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalité och har en smart och enkel konstruktion. Du öppnar enkelt upp din ram baktill för att sätta in dina bilder & posters. Nästan alla våra fotoramar kommer med en stöd fot baktill upp till storleken A4 (21x29,7cm). Samtliga ramar från rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Alla ramar och passepartouter från rambutiken.se kommer från hållbara skogsbruk och är FSC certifierade. Våra ramar är Svensktillverkade i dels Söderköping där vår stora fabrik finns. Och även i vår egna ramverkstad på ca 1100kvm i stockholm.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.