Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått
Hem / Ramar / MATERIAL

MATERIAL

Vi har ramar i trä, metall och komposit. Vad som är gemensamt för alla våra ramar är att det håller högkvalité och att alla våra ramar kommer från hållbar produktion och skogsbruk. Våra ramar är Svensktillverkade i Sverige Söderköping.

Hitta fotoramar som är raka, enkla, pråliga, skålade, djupa, breda, höga och mycket mer. Alla våra ramar är Svensktillverkade och håller högsta kvalité. Våra tavelramar kommer från hållbara skogsbruk och är alla miljövänliga.

Våra ramar kommer samtliga med riktigt float glas vilket är ett riktigt tavel glas med bättre ljusegenskaper än tradintionela tavelglas. Vi är även vissa rammodeller som kommer med plexiglas. Tavelramen öppnar du enkelt upp på baksidan för att smidigt montera dina bilder. Alla ramar kommer med en stödfot upp till A4 (21x29,7cm) för att kunna stå på exempelvis en byrå.

Hitta en ram som passar sin stil och miljö. Hittar du inte ramar i dina mått kan vi alltid tillverka ramar i exakta mått enligt era önskemål. Klicka här för att komma till måttanpassade ramar

27 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris

Tavelramar – Ramar - Fotoramar

Hos rambutiken.se hittar du ramar från storleken 7x9cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Vi erbjuder dessutom passepartouter i olika färger som du kan köpa till dina fotoramar för att få en fin inramning av dina posters. Våra ramar finns i olika färger, material och utföranden allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta din storlek och dina tillbehör.

Rambutiken.se jobbar endast med ramar av hög kvalité därför har vi nästan uteslutande valt att jobba med närproducerat. Alla våra träramar är tillverkade i Sverige på nordisk fingerskarvad furu. Våra tavelramar finns i trä, EK, valnöt, komposit och aluminium.

Till skillnad från andra nätbutiker kan du även på rambutiken.se köpa måttanpassade ramar i dina exakta mått som annars kan vara svåra att hitta. Köp en snygg måttanpassad ram i ditt exakta mått snabbt, smidigt & enkelt direkt online. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.
Alla ramar från rambutiken.se levereras med riktigt glas som även är kallat float glas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalité och har en smart och enkel konstruktion. Du öppnar enkelt upp din ram baktill för att sätta in dina bilder & posters. Nästan alla våra fotoramar kommer med en stöd fot baktill upp till storleken A4 (21x29,7cm). Samtliga ramar från rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Alla ramar och passepartouter från rambutiken.se kommer från hållbara skogsbruk och är miljövänliga. Våra ramar är Svensktillverkade i dels Söderköping där vår stora fabrik finns. Och även i vår egna ramverkstad i stockholm.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.