Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
Black Friday Deals / Ramar / MATERIAL / Träramar

Träramar

Svensktillverkade ramar från hållbara skogsbruk enligt FSC.

Alla träramar som säljs på rambutiken.se är av riktigt trä och levereras med riktigt glas. Ett så kallat float glas. Float glas har bättre ljusegenskaper än traditionella tavelglas. Våra ramar är samtliga tillverkade i Sverige.

23 artiklar Kampanjprodukter(23) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
KAMPANJ
Ram Basic Svart
från 44 kr
KAMPANJ
Ram Basic Vit
från 44 kr
KAMPANJ
Ram Home Svart
från 53 kr
KAMPANJ
Ram Basic Guld
från 44 kr

KAMPANJ
Ram Basic Silver
från 44 kr
KAMPANJ
Ram Home Vit
från 53 kr
KAMPANJ
Ram Basic Ek
från 62 kr
KAMPANJ
Ram Home Brun
från 53 kr

KAMPANJ
Ram - Basic Natur
från 53 kr
KAMPANJ
Ram Home Guld
från 71 kr
KAMPANJ
Ram Basic Brun
från 89 kr

KAMPANJ
Posterlist Ek
från 125 kr

KAMPANJ
Posterlist Svart
från 125 kr
KAMPANJ
Posterlist Vit
från 125 kr


Tavelramar – Ramar - Fotoramar

Hos rambutiken.se hittar du ramar från storleken 6x7cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Vi erbjuder dessutom passepartouter i olika färger som du kan köpa till dina fotoramar för att få en fin inramning av dina posters. Våra ramar finns i olika färger, material och utföranden allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta din storlek och dina tillbehör.

Rambutiken.se jobbar endast med ramar av hög kvalité därför har vi nästan uteslutande valt att jobba med närproducerat. Alla våra träramar är tillverkade i Sverige på nordisk fingerskarvad furu. Våra tavelramar finns i trä, EK, valnöt, komposit och aluminium.

Till skillnad från andra nätbutiker kan du även på rambutiken.se måttanpassa era ramar så du kan få exakta och udda mått som annars kan vara svåra att hitta. Köp en snygg måttanpassad ram i ditt exakta mått snabbt, smidigt & enkelt direkt online. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.
Alla ramar från rambutiken.se levereras med riktigt glas som även är kallat float glas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalité och har en smart och enkel konstruktion. Du öppnar enkelt upp din ram baktill för att sätta in dina bilder & posters. Nästan alla våra fotoramar kommer med en stöd fot baktill upp till storleken A4 (21x29,7cm). Samtliga ramar från rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Alla ramar och passepartouter från rambutiken.se kommer från hållbara skogsbruk och är FSC certifierade.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.