Stäng
Hem / Ramar / SERIER

SERIER

1 2 Nästa » 49 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Ram Basic Vit
från 39 kr
Ram Home Svart
från 49 kr
Ram Home Vit
från 49 kr

Ram Basic Guld
från 49 kr
Ram Old Guld
från 69 kr
Ram Old Silver
från 69 kr

Ram Old Svart
från 69 kr
Ram Basic Brun
från 39 kr

Ram Home Brun
från 49 kr
Ram Home Guld
från 49 kr

Ram Old Vit
från 69 kr
Ram Delux Svart
från 109 kr

Ram Delux Vit
från 109 kr

NYHET
Posterhängare Ek
från 99 kr

NYHET
Posterhängare Svart
från 99 kr
NYHET
Posterhängare Vit
från 99 kr


NYHET
Ram Jazz guld antik
från 49 kr

1 2 Nästa »

Tavelramar / Ramar

Vi har fotoramar från storleken 6x7 och till det största standard måttet på tavelramar som är 70x100cm.  Dessutom erbjuder vi passepartout som du kan köpa till dina tavelramar för att få en fin inramning av din poster. Våra ramar finns i olika färger, material och storlekar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande tavelramar och tillbehör till dina posters.

Hos rambutiken.se hittar du ramar i både trä, metall och komposit. De träramar vi har att erbjuda finns med en ram i svart, vitt, obehandlad ek, natur, massiv ek, valnöt, silver, guld och koppar . Våra metallramar finns i högblank yta, matt yta och finns i guld, koppar / roseguld, silver & svart.
Vi kan även måttanpassa era ramar så ni kan få exakta och udda mått som annars kan vara svåra att hitta.
Samtliga ramar kommer med riktigt tavelglas. Våra glas är så kallade floatglas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre. 

Alla våra ramar håller hög kvalitet och har en smart konstruktion. Din tavelram öppnas enkelt på baksidan för att sätta in posters. Dessutom har våra små ramar i storlekarna upp till 21x30cm ett bakstycke med stöd så att ramen smidigt kan lutas och stå för sig själv. Samtliga ramar på rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Passepartouter ingår inte i alla ramar men kan köpas till. Antingen standardformat eller måttbeställda om ni har udda mått och behöver en special-passepartout. Alla våra passepartouter görs på 100% syrafri kartong för att garantera lång åldersbeständighet.

Välkommen in till vår butik eller ring oss på 08-37 05 50 så berättar vi mer.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.