Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått
Hem / Passepartout / Färger

Färger

Köp till en passépartout till din bild för att skydda motivet från att ligga i direktkontakt mot glaset.

Våra passepartouter är av hög kvalité från marknadsledande Canson. Alla våra passepartouter är alltid 100% syrafria och PH neutrala vilket betyder att dom är åldersbeständiga.
Våra passepartouter kommer alltid med en vit snedskuren kant närmast motivet inget annat anges. Tjocklecken på våra passepartouter är är 1,8-2mm.

En passepartout ger ett neutralt intryck och låter motivet stå i fokus. Ger motivet ett djup och mer "luft" runt om.

Välj mellan standardpassepartout med de vanligaste yttermåtten samt innemåtten. Har du ett udda mått på din bild kan du välja att få en tillskuren passepartout helt efter dina egna mått både på yttermåttet och innemåttet. 

Passepartout

En passepartout [pasparˈtuː] är kort och gott en syrafri kartong som ligger ovanpå bilden som ramas in för att skydda motivet från att ligga direkt mot glaset. rambutiken.se har lång erfarenhet av olika inramningar och passepartouter. Vi jobbar endast med 100 % syrafria passepartouter för att kunna garantera en livslång åldersbeständighet på det som ramas in.

Har du en bild i ett udda mått så är det perfekt att måttbeställa en passepartout så att din bild passar i en ram som är en storlek större. 

Passepartouter är det perfekt för dig som vill göra inramningen lite extra elegant. Passar utmärkt för de bilder som fångat de speciella ögonblicken, såsom bröllopsbilder, skolfoton, familjefoton. 

Alla passepartouter i vårt sortiment är PH-neutrala samt syrafria, vilket betyder att den höga kvalitén på vår passepartout garanterar att era bilder inte kan skadas. Vi erbjuder endast det bästa på marknaden och kan med stor säkerhet säga att när ni beställer passepartouter från rambutiken.se blir ni aldrig besvikna.