Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått
Hem / Ramar

Ramar

Svensktillverkade ramar från hållbara skogsbruk enligt FSC. 

rambutiken.se  är en av Sveriges största e-handel av ramar på nätet. Hos oss hittar du allt ifrån trendiga tunna fotoramar i metall, till klassiska träramar och metallramar i svart, vitt guld och silver. Vi har även boxramar, populära ek-ramar och annorlunda ramar i stål och driftwood.
Våra ramar finns i storlekarna 7x9cm och upp till största standardformatet för ramar som är 70x100cm.

Hittar du inte rätt storlek kan vi måttanpassa ramar i era exakta mått. 
Måttanpassade ramar

Storlekarna som anges på varje fotoram är bildmåttet. Du ska alltid ha samma mått på ramen som du har på din bild om du inte önskar att ha en passepartout runt om din bild.

Om du istället vill ha en passeparout runt om din bild ska du välja en större ram och köpa till en tillskuren passepartout

Är du osäker på storlekar, format eller önskar mer hjälp? Skriv till oss direkt i vår chatt nere till höger så får du svar på en gång.

1 2  49 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Ram Basic Vit
från 49 kr
Ram Home Svart
från 59 kr
Ram Basic Guld
från 49 kr

Ram Home Vit
från 59 kr
Ram Home Brun
från 59 kr

Ram Basic Ek
från 69 kr
Ram Old Silver
från 99 kr

Ram Home Guld
från 79 kr
Ram Old Guld
från 99 kr

Ram Basic Brun
från 69 kr

Posterlist Ek
från 139 kr
NYHET
Canvas målarduk
från 69 kr

Posterlist Svart
från 139 kr
Ram - Oval Vit
från 79 kr



Posterlist Vit
från 139 kr

1 2 

Tavelramar – Ramar - Fotoramar

Hos rambutiken.se hittar du ramar från storleken 7x9cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Vi erbjuder dessutom passepartouter i olika färger som du kan köpa till dina fotoramar för att få en fin inramning av dina posters. Våra ramar finns i olika färger, material och utföranden allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta din storlek och dina tillbehör.

Rambutiken.se jobbar endast med ramar av hög kvalité därför har vi nästan uteslutande valt att jobba med närproducerat. Alla våra träramar är tillverkade i Sverige på nordisk fingerskarvad furu. Våra tavelramar finns i trä, EK, valnöt, komposit och aluminium.

Till skillnad från andra nätbutiker kan du även på rambutiken.se måttanpassa era ramar så du kan få exakta och udda mått som annars kan vara svåra att hitta. Köp en snygg måttanpassad ram i ditt exakta mått snabbt, smidigt & enkelt direkt online. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.
Alla ramar från rambutiken.se levereras med riktigt glas som även är kallat float glas. Dvs icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalité och har en smart och enkel konstruktion. Du öppnar enkelt upp din ram baktill för att sätta in dina bilder & posters. Nästan alla våra fotoramar kommer med en stöd fot baktill upp till storleken A4 (21x29,7cm). Samtliga ramar från rambutiken.se går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Alla ramar och passepartouter från rambutiken.se kommer från hållbara skogsbruk och är FSC certifierade.

Här hittar du tips på hur ni kan hänga era ramar på tavelväggar.