Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått

VD'n har ordet - rambutiken.se

Vi på rambutiken.se vill börja med att säga ett stort tack till er som väljer att köpa era ramar och tillbehör hos oss.

Rambutiken.se är idag en av Sveriges största e-handelsbutik av ramar, passepartouter, posters och tillbehör. Vi utvecklar vårt sortiment, vår kvalité och framförallt vår service hela tiden. I takt med vår utveckling och tillväxt sedan 2008 tar vi nu nästa steg och expanderar rambutiken.se för att kunna leverera det vi står för.

 

Vi står inför ett spännande år och 2019 börjar i fullfart direkt. Vi kommer under maj, juni och juli att flytta in till en ny lagerlokal om ca 1100kvm. Detta för att kunna hålla ännu snabbare leveranser och se till att ha "allt" på lager alltid.

 

Detta betyder att vi tyvärr under denna period kan ha något längre leveranstider. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera alla beställningar så snabbt och bra som vi bara kan. I takt med att vi växer har vi fått större ordervolymer och därför har vi nu hittat en rätt lokal för oss att kunna växa i och förbättra vår struktur ännu mer.

 

Vår ambition är att hålla leveranstider på ca 1-5 arbetsdagar på standardprodukter och ca 7-10 arbetsdagar på alla specialprodukter. Vi ber er att ha överseende med att leveranser kan ta någon/några dagar längre under denna period.

På grund av att vi kommer ha längre leveranstider på sändningar under denna period kommer vi erbjuda alla en goodwill på 10% på samtliga köp. I kassan anger ni koden [ lager10 ] för att få 10% rabatt på hela köpet.

 

Behöver du din beställning snabbt?


Ta kontakt med vår kundtjänst så kommer vi se till att hjälpa er på bästa möjliga sätt. Är ni företag och behöver er order snabbt eller har en större volym ni önskar att beställa? Ta kontakt med vår kundtjänst.

 

Dariel Lopez
VD och grundare.