Stäng
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (69:-)
  • Snabb leverans
  • Enkel betalning med Klarna
 
 
 
Ram Home Svart
från 59 kr
Ram Basic Vit
från 49 kr
Ram - Basic Ek
från 39 kr
Ram Home Vit
från 59 kr
Ram Basic Guld
från 59 kr
Ram Basic Brun
från 39 kr
Ram Old Vit
från 79 kr
Ram Old Guld
från 79 kr
Ram Home Brun
från 59 kr
Ram - Oval Vit
från 79 kr
Ram Old Silver
från 79 kr
Ram Home Guld
från 59 kr
Ram Barock Vit
från 59 kr
Ram Jazz brun
från 49 kr
Ram Old Svart
från 79 kr
NYHET
Ram Jazz Silver antik
från 49 kr
Ram Delux Svart
från 119 kr
Ram Delux Vit
från 119 kr
Ram Lux Svart
från 79 kr

Köp ramar på nätet - Billiga fotoramar online

Rambutiken.se (före detta oneframesthlm.se) erbjuder ett stort utbud av posters, prints, ramar, passepartouter och tillbehör med hög kvalitet och bra priser. Vi har massvis av olika ramar som passar alla stilar och hem. Välj mellan klassiska fotoramar eller mer unika. Vi har samlat allt på ett och samma ställe för att underlätta för dig som letar fotoramar och posters.

Vår affärside är att hjälpa våra kunder till snygga och inspirerande hem på ett enkelt och snyggt sätt till ett bra pris. Det ska inte vara dyrt att få ett trendigt hem. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya produkter - följ oss gärna på Facebook och Instagram så ser du när vi får in nyheter och har kampanjer.
Välkommen till rambutiken.se - din rambutik på nätet


TAVELRAMAR / RAMAR
Rambutiken.se erbjuder fotoramar från storleken 6x7cm och till det största standardmåttet på tavelramar som är 70x100cm. Dessutom erbjuder vi passepartout som du kan köpa till dina tavelramar för att få en fin inramning av din poster. Våra ramar finns i olika färger, material och storlekar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande ramar och tillbehör till dina posters.

Hos rambutiken.se hittar du ramar i både trä, metall och komposit. De träramar vi har att erbjuda finns i svart, vitt, obehandlad ek, natur, massiv ek, valnöt, silver, guld och koppar. Våra metallramar finns i högblank yta, matt yta och finns i guld, koppar, roseguld, silver och svart.
Vi kan även måttanpassa era ramar så ni kan få exakta och udda mått som annars kan vara svåra att hitta.
Samtliga ramar kommer med riktigt tavelglas. Våra glas är så kallade floatglas. Dvs. icke maskinglas utan klarglas som gör att motiven framhävs bättre.

Alla våra ramar håller hög kvalitet och har en smart konstruktion. Din tavelram öppnas enkelt på baksidan för att sätta in posters. Dessutom har våra små ramar i storlekarna upp till 21x30cm ett bakstycke med stöd så att ramen smidigt kan lutas och stå för sig själv. Samtliga ramar hos rambutiken går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Passepartouter ingår inte i alla ramar men kan köpas till. Antingen standardformat eller måttbeställda om ni har udda mått och behöver en special-passepartout. Alla våra passepartouter görs på 100 % syrafri kartong för att garantera lång åldersbeständighet.

Välkommen in till vår butik eller ring oss på 08-37 05 50 så berättar vi mer.