Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått

OM OSS

Rambutiken.se & Ramdesign.se är en modern rambutik med e-handel och butiker i Stockholm. Vi säljer inramning, ramar och posters av bästa material och högsta kvalitet. Vi är en fullt utrustad ramverkstad med certifierade rammakare.

 

VI SÄLJER RAMAR, INRAMNING OCH POSTERS

Vi har ett av Sveriges största sortiment med standardramar från 7x7cm upp till 70x100cm. I vår ramverkstaden har vi tusentals ramlister och passepartouter för att skapa din egna unika inramning i den storlek du önskar. Hos oss kan du rama in vad som helst: Posters, fotokonst, konsttryck, målningar, tröjor, minnessaker och mycket mer. Vi säljer fotokonst, posters och prints till dina väggar.
I vår butik kan du även förstora och printa egna bilder från exempelvis mobil, minneskort eller dylikt.
Du väljer själv storlek, material och inramning.
I vår webbutik rambutiken.se hittar du ett stort utbud av ramar, passepartouter, poster & tillbehör med hög kvalitet och bra priser.

 

VI TROR PÅ KVALITET OCH HÅLLBARHET

Alla våra träramar är tillverkade i Sverige. Våra ramar tillverkas av massivtträslag som ger en bra hållbarhet och gör att stora ramar blir mer stabila. Våra fotoramar levereras endast med riktigt glas, ett så kallat float glas. Detta är ett glas som har bättre ljusegenskaper och bildåtergivning än vanliga traditionella tavelglas.

Våra aluiminiumramar tillverkas i Tyskland och kommer från Nielsen Design som är en välkänd leverantör av ramar till fotokonst och bilder, och många fotografer föredrar att använda aluminiumramar från Nielsen när de producerar tavlor till utställningar och gallerier.

Våra passepartouter finns i både standardformat och du kan även få en passepartout i helt egna mått som passar dina bilder & alster. Våra passepartouter tillverkas i vår ramverkstad i Stockholm och består av syrafritt material som inte åldrar eller förstör ditt original.

Vårt sortiment av posters produceras med ett print-on-demand-koncept. Det innebär att vi printar din poster först när du har beställt. Vi använder ett vattenbaserat pigmentbläck som är både hållbart och miljövänligt på samma gång. Då vi printar på beställning så har vi har också stora möjligheter att hjälpa dig med posters och prints i specialformat eller udda format, upp till 1x3 meter. Vi kan även printa dina egna bilder med samma teknik. Det är viktigt för oss att det är hög kvalitet på de produkter och ramar som vi säljer, dels för att din inramning ska hålla i många år utan förstöras eller åldras men också för att du ska kunna återanvända dina ramar flera gånger till olika posters eller bilder. Vi tror också att kvalitetsprodukter som är tillverkade med hög precision i material och sammansättning bättre lyfter fram dina original och konstverk och ger dem en professionell presentation i din tavelvägg.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya motiv - följ oss gärna på Facebook och Instagram så ser du när vi får in nyheter och har kampanjer.

 

Ramdesign - En riktig ramverkstad

I vår erkända ramverkstad (ramdesign.se) erbjuder vi inramnings service av högsta kvalité. Vi utför alla typer av kvalitetsinramningar och gör detta alltid inhouse i vår egna ramverkstad. Vi gör alla inramningar från grunden. Vi som står i butiken i Vällingby & Fridhensplan är certifierade konstinramare och experter på inramningar. Ramdesign grundades av Dariel Lopez 2008. Vi är idag ca 8 anställda som jobbar med ram & bild. Vår ramverkstad i Vällingby är vår huvudbutik och här har vi funnits sedan 2008. Sedan september 2018 har vi även ett litet showroom i Fridhemsplan där du som kund kan lämna in och hämta ut dina inramningsjobb. All vår produktion sker i Vällingby butiken.Ramdesign.se och rambutiken.se ägs och drivs av The Nordic Poster AB.
Vi är ett svenskt företag med samma ägare sedan 2008.
Vårt organisations nummer är 559110-4194

Ni når vår kundtjänst på 08-37 05 50 eller via mail på info@rambutiken.se
Vill ni komma till vår butik ringer ni oss på 08-36 79 29