Stäng
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (69:-)
  • Snabb leverans
  • Enkel betalning med Klarna

Om oss

Välkommen till rambutiken.se (tidigare Oneframe Sthlm & oneframesthlm.se.
Sedan 2008 har vi funnits och legat i Vällingby City i Stockholm. I vår butik säljer vi ramar, posters, passepartouter & erbjuder ramverkstadsservice.
Vi har ett stort utbud av ramar i de flesta storlekarna. I vår erkända ramverkstad (ramdesign.se) erbjuder vi inramnings service av högsta kvalite. Vi utför alla typer av kvalitetsinramningar och gör detta alltid inhouse i vår butik. Vi har även ett printcenter där du kan framkalla foton, förstora foton eller göra egna canvastavlor av era foton. 

September 2018 öppnar vi upp vår andra ramverkstad på fridhemsplan och i samband med detta byter vi även namn på våra fysiska butiker från Oneframe Sthlm till Ramdesign. Anledningen är för att göra det lättare för våra kunder att hitta till oss. Butiken i Fridhemsplan kommer endast ha ramverkstads-service. Dvs, man kan lämna in och hämta ut inramningar.

I vår webbutik rambutiken.se hittar du ett stort utbud av ramar, passepartouter, poster & tillbehör med hög kvalitet och bra priser. Vi följer alltid de senaste trenderna inom inredning och möter upp med rätt färger och motiv. Vi skapar själva många av motiven men tar även in konst från konstnärer runtom i världen. Vår affärside är att hjälpa våra kunder till snygga och inspirerande hem på ett enkelt och snyggt sätt. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya motiv - följ oss gärna på Facebook och Instagram så ser du när vi får in nyheter och har kampanjer.


Ramdesign.se och rambutiken.se ägs och drivs av The Nordic Poster AB.
Vi är ett svenskt företag med samma ägare sedan 2008.
Vårt organisations nummer är 559110-4194

Ni når vår kundtjänst på 08-370550 eller via mail på info@rambutiken.se