Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått

Våra butiker

Rambutiken.se öppnade upp sin första butik i Vällingby Centrum 2008 under namnet Oneframesthlm.se. Under hösten 2018 byter butiken namn till Ramdesign.

Vår webbshop går under varumärket rambutiken.se

Vi erbjuder ett stort sortiment av ramar, passepartouter, posters och tillbehör. Vi har en egen printstudio där vi framkallar, förstorar och skriver ut era bilder och motiv. Vi kan hjälpa er med småformat, storformat och behöver ni skriva ut bilder direkt från mobil/usb etc kan ni enkelt göra detta i vår fotokiosk.

Vi har även ramverkstadsservice där vi utför kvalitets inramningar åt privatpersoner och företag. Vår rammakare har över tio års erfarenhet av konstinramningar. Vi utför alla våra inramningsjobb i vårt egna regi och vår egna ramverkstad. Rambutiken.se finns idag på två platser i Stockholm nedan ser ni våra butiker.

 

Vällingby, Stockholm

Vår butik i Vällingby Centrum är vår första butik där du kan hitta standardramar, passepartouter, posters eller få hjälp med inramningar. Ni kan även framkalla och förstora era bilder i vår printstudio. Vi använder den senaste utrustningen och tryckmaskiner för att garantera er en kvalité utöver det vanliga. I vår fotokiosk kan ni framkalla småbilder direkt från exempelvis mobiltelefonen och få med er det på en gång. Vår personal finns alltid på plats för att hjälpa er med tips, råd och ideér för alla era projekt.
Har du handlat online kan du välja i vilken butik du vill hämta ut din beställning.

Vår personal finns alltid på plats för att hjälpa er med tips, råd och ideér för alla era projekt.


Ramverkstad - Ramdesign.se

Vi är i grunden en ramverkstad och har som kärnverksamhet att hjälpa våra kunder med alla typer av inramningar. Vår rammakare är alltid redo i butiken för att ta emot er och hjälpa er med era inramningar. Vi utför alla typer av kvalitetsinramningar och gör det alltid in house, dvs vi skickar aldrig iväg något eller låter någon annan göra jobbet än rammakaren som ni haft kontakt med när ni lämnat in. Våra två fysiska butiker går under varumärket ramdesign.se och vår webbshop går under varumärket rambutiken.se

Välkommen till Ramdesign & rambutiken.se  - butik & webbshop.

Ramdesign i Vällingby

Åker ni kommunalt: T-bana till Vällingby, uppgång Vällingby Centrum. När ni har kommit ut ur spärren ligger butiken snett till höger, precis bredvid SF-Bio och Konditori Pallas.
Adress: Vällinby torg 21