Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
699 kr kvar till fri frakt
  • Stort utbud av ramar
  • Fraktfritt över 699:- (49:-)
  • Snabb leverans
  • Trygg betalning med KLARNA
  • Måttanpassa ramar i egna mått

Våra produkter

Vi bakom rambutiken.se är i grund och botten en ramverkstad. Som certifierade rammakare är vi proffs på ram & bild. Vi tummar inte på vare sig kvalité eller resultat. Där har vi lagt mycket stort fokus på våra ramar och produkter.

Våra ramar

Våra ramar är till 99% både framtagna samt tillverkade i Sverige. Vi använder oss av nordiskt träslag som kommer från kontrollerade förhållanden. Våra ramar kommer till 100% från miljövänligt träslag. Våra ramar är FSC-certifierade. (Gäller ej alla leverantörer) 

Ramarna är alltså av riktigt massivt trä och levereras alltid komplett med glas, bakstycke samt upphängning. När du köper ramar från rambutiken.se kan du vara säker på att du får en kvalitetsram till ett bra pris. Vi kompromisar inte med kvalité eller miljö.

Våra passepartouter

Till alla ramar kan du köpa till passepartouter för att skydda motivet samt höja känslan i din inramning. Våra passepartouter är en miljövänlig och åldersbeständig högklassig syrafri passepartout. 100% alfacellulosa,
lignin fri, ph 8,0-8,5. Åldersbeständig enligt ISO 9706. 

Våra posters & prints

Våra affischer (posters / prints) är samtliga tryckta på ett 230g helmatt premium papper. Vårt papper är ett återvunnet och miljövänligt papper. Vi trycker alla våra affischer i vårt egna tryckeri inhouse.

Hållbarhet & miljö

I ett led att minimera den globala klimatpåverkan jobbar vi på rambutiken.se aktivt med att endast ha produkter som följer våra krav på minimal miljö och klimatpåverkan. I ett led att bidra till mindre negativ påverkan har vi all produktion av våra produkter i eget regi antingen via våra samarbetspartners eller i våra egna fabriker. Samtliga av våra grossister har endast svensk produktion. Detta betyder att vi i största mån endast jobbar med "lokala" företag. 

I vårt lager jobbar vi aktivt med att sortera och återanvända så mycket material & emballage som vi bara kan för att bidra till en bättre miljö.

Som kund hos oss kan man vara säker på att man köper ramar och tillbehör av hög kvalité och bidrar till en mer hållbar miljöpåverkan. 

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss gällande våra produkter eller i övriga ärenden kan ni alltid maila oss på info@rambutiken.se eller ringa oss på 08-37 05 50